Abonneert u zich nú op Fotografisch geheugen, het enige tijdschrift in Nederland dat zich richt op het verzamelen en beheren van fotografie. Het blad wordt uitgegeven door het Nederlands Fotogenootschap (NFg). Een abonnement (vier nummers) kost € 35,00 per jaar. Het abonnementsjaar loopt altijd van januari tot december: bij aanmelding ontvangt u na uw aanmelding de reeds verschenen afleveringen van een jaargang.
Klik hier voor het aanmelden voor een abonnement (u wordt doorgelinkt naar de website van het NFg, er opent zich een nieuw venster).

Rechtspersonen die zich professioneel maar zonder zuiver commercieel oogmerk bezighouden met fotografie worden uitgenodigd zich aan te melden als lid van de vereniging Nederlands Fotogenootschap. De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 120,00 per jaar. Leden van het NFg ontvangen uitnodigingen voor ledendagen, symposia en andere activiteiten van de vereniging en ontvangen tevens het tijdschrift. Bovendien kunnen NFg-leden profiteren van andere voordelen, zoals kortingen op verpakkingsmaterialen, geleverd door het Nederlands Fotomuseum.
Klik hier voor uw aanmelding als lid van de vereniging (u wordt doorgelinkt naar de website van het NFg, er opent zich een nieuw venster).